Automatització

Pensem que l’objectiu de l’automatització és incrementar la productivitat dels processos industrials.

Treballem amb solucions tècniques simples i fiables, per aconseguir el millor rendiment.

Els problemes tècnics de la seva empresa son la nostra raó de ser.


Sectors d'aplicació

Portem a terme l’automatització de tot tipus de processos, des de projectes senzills de petites estacions a grans automatitzacions, com per exemple, línies de muntatge.

Gràcies a l’experiència adquirida al llarg dels anys podem destacar la nostra especialització en els següents sectors: alimentari,tèxtil i medical

Sector Medical
Sector Medical
Sector Tèxtil
Sector Tèxtil
Sector Alimentari
Sector Alimentari
Sector Automoció
Sector Automoció

Estacions robotitzades

Creiem que l’optimització dels processos passa per adoptar les tecnologies modernes, per aconseguir així la implantació d’estacions autònomes.

Per això ens encarreguem de cobrir tots els punts relacionats en aquest aspecte: portem a terme la programació de tot tipus de robots, la seva instal·lació, el perímetre i els utillatges de treball entre d’altres.

Sistemes de visió artificial

En un món industrial tant competitiu és imprescindible les tasques de verificació i control del producte.

Treballem amb els diferents tipus de verificació per les diferents aplicacions com són: Presència / absència , Pick-up & place, Control de posició, Control de qualitat, Metrologia i classificació.

Destaquem la nostra experiència en detectar orientacions, situacions dins espais reduïts, característiques de color i forma entre altres.16 anys d’experiència en el sector ens avalen.