Documentació

Nosaltres preparem tota la documentació necessària tant en màquines de nova construcció com en modificacions ja existents.

CE de màquines

La legislació actual obliga a disposar de la correcta documentació de seguretat en totes les màquines, ja siguin de compra a on el proveïdor està obligat a entregar el certificat, com a les modificacions a màquines fetes per els propis clients. Nosaltres preparem tota la documentació necessària tant en màquines de nova construcció com en modificacions ja existents.

Manual d'ús

A la majoria dels casos no es disposa dels correctes manuals, ja sigui per l’antiguitat de la maquinària o per les modificacions que s’han fet, en molts casos fan que la màquina treballi de diferent forma. Nosaltres actualitzem els manuals o els creem de nou, descrivint tota la informació necessària pel seu correcte ús.

Certificacions específiques

Ens adaptem a totes les situacions per tal d’aconseguir integrar la certificació desitjada al seu projecte.

Destaquem la nostra experiència en: Certificacions de seguretat, certificacions energètiques i , ISO 14644 entre altres.

Dibuixos tècnics

Si no disposa d’oficina tècnica o té massa treball per desenvolupar els seus plans de construcció, dibuixos en 3D per editar catàlegs, animacions,… Nosaltres estem a la seva disposició per actuar com si fóssim la seva oficina tècnica.