Els problemes tècnics de la seva empresa  són la nostra raó de ser

Sectors d'aplicació

Portem a terme l’automatització de tot tipus de processos, des de projectes senzills de petites estacions a grans automatitzacions, com per exemple, línies de muntatge.

Gràcies a l’experiència adquirida al llarg dels anys podem destacar la nostra especialització en els següents sectors: alimentari, tèxtil, medical i automoció entre altres.

Sector Medical
Sector Medical
Sector Tèxtil
Sector Tèxtil
Sector Alimentari
Sector Alimentari
Sector Automoció
Sector Automoció

Estacions robotitzades

 

 

Creiem que l’optimització dels processos passa per adoptar les tecnologies modernes, per aconseguir així la implantació d’estacions autònomes.

Per això ens encarreguem de cobrir tots els punts relacionats en aquest aspecte: portem a terme la programació de tot tipus de robots, la seva instal·lació, el perímetre i els utillatges de treball entre d’altres.

 

Sistemes de visió artificial

 

En un món industrial tan competitiu, és imprescindible les tasques de verificació i control del producte.

Treballem amb els diferents tipus de verificació per a les diferents aplicacions com poden ser: Presència / absència, Pick-up & place, control de posició, control de qualitat, metrologia i classificació.

Destaquem la nostra experiència en detectar orientacions, situacions dins d'espais reduïts, característiques de color i forma entre d'altres, 16 anys d'experiència en el sector ens avalen.

Disseny de maquinària especial

Dissenyem elements de subjecció adaptats a qualsevol producte amb tot el rigor i la precisió que se requereix. No sempre és fàcil trobar una màquina que s’adapti a la perfecció.

Nosaltres busquem el màxim compromís entre els requeriments i els costos, assegurant als nostres clients el major grau d’adaptabilitat del seu procés productiu.

En els muntatges en línia d’integració de les diferents estacions, automàtiques o semiautomàtiques és el més important i a la majoria dels casos és el factor que determina l’èxit del conjunt.

Nosaltres podem dissenyar una estació especifica adaptar-nos a qualsevol sistema de desplaçament o crear un conjunt de sistema de desplaçament amb les seves paletes de treball i diferents estacions especifiques.

Disseny Elèctric

 

 

Tenim a la seva disposició la nostra oficina tècnica i el nostre equip de programadors per oferir-los els serveis següents:

Disseny i desenvolupament de projectes a mida.
Elaboració d’esquemes elèctrics.
Muntatge d’armaris elèctrics i botoneres de control.
Programació d’equips de control (PLC, terminals d’operador, SCADAs, variadors de freqüència…)
Integració en sistemes de gestió ERP.

Projectes realitzats


Tens alguna consulta?