Enginyeria

Més de 16 anys d’experiència fent projectes en multitud d’àmbits industrials ens avalen.

Manipuladors tècnics, màquines-eina, eines manuals adaptades, aplicacions especials, etc.

Ens ocupem de l’estudi, disseny, fabricació, instal•lació i posada en marxa, si el client ho desitja.

Robòtica industrial i col·laborativa

Automatització de processos 

Enginyeria de seguretat de màquines

Enginyeria mecànica i elèctrica 


Disseny de maquinària especial

Zones de muntatge

Manipulació de tot tipus de productes: Estudiem el procés, busquem la millor solució i l’adaptem segons els seus requeriments.

Pinces especials: Dissenyem elements de subjecció adaptats a qualsevol producte amb tot el rigor i la precisió que se requereix.

Premses: A l’industria hi ha un munt de premses per aplicacions diverses, però en molts casos es requereix d’una adaptació per ajustar-se als requeriments del client. Nosaltres estem especialitzats amb premses especials per tot tipus de muntatges i adaptacions a premses d’embotició/estampació.

Eines manuals adaptades: No sempre es té a mà les millors eines per treballar i encara que en la majoria dels casos aquest no és un impediment per seguir treballant, el rendiment és menor per un problema ergonòmic. Nosaltres avaluem el problema i dissenyem eines específiques augmentant la productivitat i el grau de satisfacció de l’operari.

Aplicacions especials: No sempre és fàcil trobar una màquina que s’adapti a la perfecció. Nosaltres busquem el màxim compromís entre els requeriments i els costos, assegurant als nostres clients el major grau d’adaptabilitat del seu procés productiu.

Cintes transportadores: Els productes es poden desplaçar amb molts sistemes: Rodets, cintes, cadenes… Nosaltres estudiem el seu problema i li presentem la millor opció. (Dissenys propis segons aplicacions).

Paletes de treball: Disseny de paletes per suportar qualsevol tipus de producte durant la seva manipulació o muntatge. Màxima flexibilitat de canvi de model.

Estacions específiques: En els muntatges en línea l’integració de les diferents estacions, automàtiques o semiautomàtiques és el més important i a la majoria dels casos és el factor que determina l’èxit del conjunt. Nosaltres podem dissenyar una estació especifica adaptar-nos a qualsevol sistema de desplaçament o crear un conjunt de sistema de desplaçament amb les seves paletes de treball i diferents estacions especifiques.

Com guanyar temps al temps? Muntatge en moviment. Si els diferents components es desplacen del magatzem a la zona de fabricació i desprès tornen al magatzem com a producte final… Perquè no manufacturar part del producte final durant el trasllat?

Cèl·lules autònomes

✔️Formadors de caixes

✔️Sistemes d’encaixats.

✔️Integració etiquetat.

✔️Sistemes de paletització

✔️Sistemes de manipulació ingràvid