Estudis

Disposem d’una àmplia experiència realitzant estudis de processos productius, fluxos de treball, viabilitat del projecte, d’ergonomia i estudis de mètodes i temps.

Les nostres solucions són sempre simples i efectives, buscant el millor compromís entre la inversió i els resultats.

 

Consultoria

Posem a la seva disposició els següents servis de consultoria: processos i sistemes tècnics, aplicacions informàtiques, plans de manteniment, normativa i seguretat industrial.

El nostre objectiu és donar la màxima cobertura per simplificar i facilitar les decisions a prendre per arribar a la millor solució.

Processos productius

L’ajudem a definir i optimitzar tot tipus de processos productius especialitzats en: Muntatge, mecanitzats, injecció de plàstics, processos mecànics,…

Aplicacions informàtiques relacionades amb producció: Definició i seguiment de programes específics de producció com: Control de temps, planificació, mesures de l’estat a temps real, instruccions de muntatge i fabricació, moviments de material, codificació i etiquetat,…

Plans de manteniment: Estudiem la maquinària, avaluem els riscos d’una parada imprevista i tracem un pla de manteniment eficaç. Amb tota la documentació de punts de control, calendaris de prevenció, registre de correctius/incidències i fem la formació necessària per al seu correcte ús i manteniment.

Viabilitat del projecte

A la majoria dels casos és molt important avaluar el cost total del projecte.

Nosaltres busquem proveïdors, avaluem possibles inversions i realitzem una estimació del cost del desenvolupament.

En molts casos la gent s’oblida de la importància d’una correcta industrialització a on la col•laboració amb els diferents proveïdors és vital, ajudant-los en els seus processos i així aconseguir una reducció important dels costos, que al final repercuteixen directament en el cost final del producte.

I+D

Partint d’una idea inicial, nosaltres podem investigar la millor forma de construir el seu producte, fent diversos prototips per aconseguir els millors resultats, treballant colze amb colze per desenvolupar el nou producte amb totes les garanties d’èxit.