Projectes

Més de 16 anys d’experiència fent projectes en multitud d’àmbits industrials ens avalen.

Manipuladors tècnics, màquines-eina, eines manuals adaptades, aplicacions especials, etc.

Ens ocupem de l’estudi, disseny, fabricació, instal•lació i posada en marxa, si el client ho desitja.

Disseny de maquinària especial

Manipulació de tot tipus de productes: Estudiem el procés, busquem la millor solució i l’adaptem segons els seus requeriments.

Pinces especials: Dissenyem elements de subjecció adaptats a qualsevol producte amb tot el rigor i la precisió que se requereix.

Premses: A l’industria hi ha un munt de premses per aplicacions diverses, però en molts casos es requereix d’una adaptació per ajustar-se als requeriments del client. Nosaltres estem especialitzats amb premses especials per tot tipus de muntatges i adaptacions a premses d’embotició/estampació.

Eines manuals adaptades: No sempre es té a mà les millors eines per treballar i encara que en la majoria dels casos aquest no és un impediment per seguir treballant, el rendiment és menor per un problema ergonòmic. Nosaltres avaluem el problema i dissenyem eines específiques augmentant la productivitat i el grau de satisfacció de l’operari.

Aplicacions especials: No sempre és fàcil trobar una màquina que s’adapti a la perfecció. Nosaltres busquem el màxim compromís entre els requeriments i els costos, assegurant als nostres clients el major grau d’adaptabilitat del seu procés productiu.

Zones de muntatge

Cintes transportadores: Els productes es poden desplaçar amb molts sistemes: Rodets, cintes, cadenes… Nosaltres estudiem el seu problema i li presentem la millor opció. (Dissenys propis segons aplicacions).

Paletes de treball: Disseny de paletes per suportar qualsevol tipus de producte durant la seva manipulació o muntatge. Màxima flexibilitat de canvi de model.

Estacions específiques: En els muntatges en línea l’integració de les diferents estacions, automàtiques o semiautomàtiques és el més important i a la majoria dels casos és el factor que determina l’èxit del conjunt. Nosaltres podem dissenyar una estació especifica adaptar-nos a qualsevol sistema de desplaçament o crear un conjunt de sistema de desplaçament amb les seves paletes de treball i diferents estacions especifiques.

Com guanyar temps al temps? Muntatge en moviment. Si els diferents components es desplacen del magatzem a la zona de fabricació i desprès tornen al magatzem com a producte final… Perquè no manufacturar part del producte final durant el trasllat?

Cèl·lules autònomes

Formadors de caixes: Proposem la millor opció integrant-la en el sistema existent (Dissenys propis segons aplicació).

Sistemes d’encaixats: Disseny del sistema d’encaixat que més s’adapti a les necessitats del producte, mitjançant manipuladors específics, encaixat per gravetat, etc.

Integració etiquetat: Busquem la millor opció adaptant-nos a els proveïdors habituals (Dissenys propis segons aplicació).

Sistemes de paletització: Proposem la millor opció integrant-la al lloc de treball, amb sistema de carregador automàtic de palets, sistema d’enfardat integrat, etc… (Dissenys propis segons aplicació).

Sistemes de manipulació ingràvid: Proposem la millor opció integrant-la al lloc de treball, amb un sistema de subjecció del producte especialment dissenyat per una correcta manipulació (Dissenys propis segons aplicació).

Nous productes

Viabilitat projecte: A la majoria dels casos és molt important avaluar el cost total del projecte. Nosaltres busquem proveïdors,avaluem possibles inversions, realitzem una estimació del cost del desenvolupament i fem una planificació.

I+D: Partint d’una idea inicial, nosaltres podem investigar la millor forma de construir el seu producte, fent varis prototips, treballant colze amb colze per desenvolupar el nou producte amb totes les garanties d’èxit.

Industrialització: En molts casos la gent s’oblida de la importància d’una correcta industrialització a on la col·laboració amb els diferents proveïdors és vital, ajudant-los en els seus processos i així aconseguir una reducció important dels costos, que al final repercuteixen directament en el cost final del producte.

Busca de proveïdors: No sempre és fàcil trobar el proveïdor més adequat. Nosaltres estudiem els diferents processos i auditem els proveïdors buscant la millor relació qualitat- preu i les possibilitats d’integració de nous processos en el futur.

Exemples