Disseny de maquinària especial

Manipulació de tot tipus de productes: Estudiem el procés, busquem la millor solució i l’adaptem segons els seus requeriments.

Pinces especials: Dissenyem elements de subjecció adaptats a qualsevol producte amb tot el rigor i la precisió que se requereix.

Premses: A l’industria hi ha un munt de premses per aplicacions diverses, però en molts casos es requereix d’una adaptació per ajustar-se als requeriments del client. Nosaltres estem especialitzats amb premses especials per tot tipus de muntatges i adaptacions a premses d’embotició/estampació.

Eines manuals adaptades: No sempre es té a mà les millors eines per treballar i encara que en la majoria dels casos aquest no és un impediment per seguir treballant, el rendiment és menor per un problema ergonòmic. Nosaltres avaluem el problema i dissenyem eines específiques augmentant la productivitat i el grau de satisfacció de l’operari.

Aplicacions especials: No sempre és fàcil trobar una màquina que s’adapti a la perfecció. Nosaltres busquem el màxim compromís entre els requeriments i els costos, assegurant als nostres clients el major grau d’adaptabilitat del seu procés productiu.