Nous productes

Viabilitat projecte: A la majoria dels casos és molt important avaluar el cost total del projecte. Nosaltres busquem proveïdors,avaluem possibles inversions, realitzem una estimació del cost del desenvolupament i fem una planificació.

I+D: Partint d’una idea inicial, nosaltres podem investigar la millor forma de construir el seu producte, fent varis prototips, treballant colze amb colze per desenvolupar el nou producte amb totes les garanties d’èxit.

Industrialització: En molts casos la gent s’oblida de la importància d’una correcta industrialització a on la col·laboració amb els diferents proveïdors és vital, ajudant-los en els seus processos i així aconseguir una reducció important dels costos, que al final repercuteixen directament en el cost final del producte.

Busca de proveïdors: No sempre és fàcil trobar el proveïdor més adequat. Nosaltres estudiem els diferents processos i auditem els proveïdors buscant la millor relació qualitat- preu i les possibilitats d’integració de nous processos en el futur.