Zones de muntatge

Cintes transportadores: Els productes es poden desplaçar amb molts sistemes: Rodets, cintes, cadenes… Nosaltres estudiem el seu problema i li presentem la millor opció. (Dissenys propis segons aplicacions).

Paletes de treball: Disseny de paletes per suportar qualsevol tipus de producte durant la seva manipulació o muntatge. Màxima flexibilitat de canvi de model.

Estacions específiques: En els muntatges en línea l’integració de les diferents estacions, automàtiques o semiautomàtiques és el més important i a la majoria dels casos és el factor que determina l’èxit del conjunt. Nosaltres podem dissenyar una estació especifica adaptar-nos a qualsevol sistema de desplaçament o crear un conjunt de sistema de desplaçament amb les seves paletes de treball i diferents estacions especifiques.

Com guanyar temps al temps? Muntatge en moviment. Si els diferents components es desplacen del magatzem a la zona de fabricació i desprès tornen al magatzem com a producte final… Perquè no manufacturar part del producte final durant el trasllat?