Processos productius

  • L’ajudem a definir i optimitzar tot tipus de processos productius especialitzats en muntatge, mecanitzats, injecció de plàstics, processos mecànics ...
  • Aplicacions informàtiques relacionades amb producció: Definició i seguiment de programes específics de producció com control de temps, planificació, mesures de l’ estat a temps real, instruccions de muntatge i fabricació, moviments de material, codificació i etiquetat…
  • Plans de manteniment: Estudiem la maquinària, avaluem els riscos d’una parada imprevista i tracem un pla de manteniment eficaç. Amb tota la documentació de punts de control, calendaris de prevenció, registre de correctius/incidències i fem la formació necessària pel seu correcte ús i manteniment.

CE de màquines

 

La legislació actual obliga a disposar de la correcta documentació de seguretat en totes les màquines, ja siguin de compra a on el proveïdor està obligat a entregar el certificat, com a les modificacions a màquines fetes pels propis clients.

Nosaltres preparem tota la documentació necessària tant en màquines de nova construcció com en modificacions ja existents.


Manual d'ús

 

A la majoria dels casos no es disposa dels correctes manuals, ja sigui per l’antiguitat de la maquinària o per les modificacions que s’han fet, en molts casos fan que la màquina treballi de diferent forma.

Nosaltres actualitzem els manuals o els creem de nou, descrivint tota la informació necessària pel seu correcte ús.


Tens alguna consulta?