Processos productius

  • L’ajudem a definir i optimitzar tot tipus de processos productius especialitzats en muntatge, mecanitzats, injecció de plàstics, processos mecànics ...
  • Aplicacions informàtiques relacionades amb producció: Definició i seguiment de programes específics de producció com control de temps, planificació, mesures de l’ estat a temps real, instruccions de muntatge i fabricació, moviments de material, codificació i etiquetat…
  • Plans de manteniment: Estudiem la maquinària, avaluem els riscos d’una parada imprevista i tracem un pla de manteniment eficaç. Amb tota la documentació de punts de control, calendaris de prevenció, registre de correctius/incidències i fem la formació necessària pel seu correcte ús i manteniment.

CE de màquines

 

La legislació actual obliga a disposar de la correcta documentació de seguretat en totes les màquines, ja siguin de compra a on el proveïdor està obligat a entregar el certificat, com a les modificacions a màquines fetes pels propis clients.

Nosaltres preparem tota la documentació necessària tant en màquines de nova construcció com en modificacions ja existents.


Manual d'ús

 

A la majoria dels casos no es disposa dels correctes manuals, ja sigui per l’antiguitat de la maquinària o per les modificacions que s’han fet, en molts casos fan que la màquina treballi de diferent forma.

Nosaltres actualitzem els manuals o els creem de nou, descrivint tota la informació necessària pel seu correcte ús.


Servei d'assistència tècnica

La divisió S.A.T. de Mitec Enginy ofereix als seus clients, un servei d'assistència tècnica tant en mecànica industrial, com d'elèctrica i programació, amb una alta qualificació professional i una experiència contrastada.

Amb un tracte més proper i directe amb els seus clients, formem una relació de col.laboració constant i sempre en evolució per millorar els sistemes productius i les seves incidències.

El servei d'atenció s'adapta en funció de les necessitats de cada client i el seu sistema productiu.

 


Assistència tècnica personal

Telefònicament, on-line, o bé en persona, resolem dubtes, urgències i ajudem a mantenir les màquines dels clients en perfecte estat, evitant parades improductives.


Revisions tècniques

Realitzem check-lists de manteniment preventiu que asseguren una constant als sistemes productius al igual que també actuem en incidències de correctiu.


Millores i tecnologies

Contem amb les últimes millores i les tecnologies més desenvolupades, que permeten allargar la vida útil i extreure el màxim rendiment dels equips.


Recanvis

L'equip de suport tècnic també s'encarrega de subministrar les peces de recanvi necessàries per cada màquina, emmagatzemant en les nostres instal.lacions tot allò que el client requereix per evitar parades de llarga durada i així poder actuar amb la màxima celeritat.


Tens alguna consulta?