Serveis

Processos productius

✔️ L’ajudem a definir i optimitzar tot tipus de processos productius especialitzats en: Muntatge, mecanitzats, injecció de plàstics, processos mecànics,…

✔️ Aplicacions informàtiques relacionades amb producció: Definició i seguiment de programes específics de producció com: Control de temps, planificació, mesures de l’estat a temps real, instruccions de muntatge i fabricació, moviments de material, codificació i etiquetat,…

✔️ Plans de manteniment: Estudiem la maquinària, avaluem els riscos d’una parada imprevista i tracem un pla de manteniment eficaç. Amb tota la documentació de punts de control, calendaris de prevenció, registre de correctius/incidències i fem la formació necessària per al seu correcte ús i manteniment.


CE de màquines

Manual d'ús

La legislació actual obliga a disposar de la correcta documentació de seguretat en totes les màquines, ja siguin de compra a on el proveïdor està obligat a entregar el certificat, com a les modificacions a màquines fetes per els propis clients. Nosaltres preparem tota la documentació necessària tant en màquines de nova construcció com en modificacions ja existents.

A la majoria dels casos no es disposa dels correctes manuals, ja sigui per l’antiguitat de la maquinària o per les modificacions que s’han fet, en molts casos fan que la màquina treballi de diferent forma. Nosaltres actualitzem els manuals o els creem de nou, descrivint tota la informació necessària pel seu correcte ús.