Projectes realitzats


Benvolguts clients, proveïdors i col·laboradors de la Societat Mitec, SL.

Seguint els últims decrets del Govern Espanyol i especialment el Reial decret llei 9/2020, del 27 de març, pel qual s'adopten mesures complementàries, en l'àmbit laboral, per pal·liar els efectes derivats de l'COVID-19, Mitec, SL. els informa que:

1.A partir del 30 de Març de 2020 i fins al proper 13 d'abril de 2020, Mitec, SL. romandrà tancat.

Fins a l'últim moment hem intentat mantenir la nostra activitat de manera que els nostres clients, proveïdors i col·laboradors es veiessin mínimament afectats per aquesta situació d'emergència global, a hores d'ara per imperatiu legal i per consciència social, lamentem indicar-los que ja no és possible.

2. Durant aquest període, no podrem ni enviar ni rebre mercaderies i les nostres instal·lacions romandran tancades.

3. Tot el departament Tècnic i Administració estem treballant via telemàtica per garantir la continuïtat del projecte empresarial, ens podeu seguir contactant pels canals habituals, en cas de dubtes us podeu adreçar a info@mitec.cat o trucar-nos al 972-596911, la centraleta us redirigirà als diferents departaments que disposen de línies mòbils.

A dia d'avui, la ràpida evolució de la pandèmia per Covid-19 fa difícil preveure una data exacta de represa de l'activitat i és per això que els mantindrem, en la mesura del possible, contínuament informats sobre l'evolució de la situació general i en particular de les seves ofertes, comandes i altres situacions que Mitec consideri que els pugui afectar.

Preguem acceptin les nostres disculpes per tots aquells inconvenients que aquestes mesures els puguin ocasionar i aprofitem l'ocasió per traslladar-los un missatge de suport, ànim i esperança per a tothom.

Moltes gràcies per la seva comprensió i per continuar confiant en Mitec, S.L.