Servei d'assistència tècnica

 

 

La divisió S.A.T. de Mitec Enginy ofereix als seus clients, un servei d'assistència tècnica tant en mecànica industrial, com d'elèctrica i programació, amb una alta qualificació professional i una experiència contrastada.

Amb un tracte més proper i directe amb els seus clients, formem una relació de col.laboració constant i sempre en evolució per millorar els sistemes productius i les seves incidències.

El servei d'atenció s'adapta en funció de les necessitats de cada client i el seu sistema productiu.

 

Assistència tècnica personal

Telefònicament, on-line, o bé en persona, resolem dubtes, urgències i ajudem a mantenir les màquines dels clients en perfecte estat, evitant parades improductives.

Revisions tècniques

Realitzem check-lists de manteniment preventiu que asseguren una constant als sistemes productius al igual que també actuem en incidències de correctiu.

Millores i tecnologies

Contem amb les últimes millores i les tecnologies més desenvolupades, que permeten allargar la vida útil i extreure el màxim rendiment dels equips.

Recanvis

L'equip de suport tècnic també s'encarrega de subministrar les peces de recanvi necessàries per cada màquina, emmagatzemant en les nostres instal.lacions tot allò que el client requereix per evitar parades de llarga durada i així poder actuar amb la màxima celeritat.


Si ho desitja pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 972-596911 o enviar-nos el següent formulari omplert.