Mitec S.A.T.

Servei assistència tècnica

La divisió S.A.T. de Mitec Enginy ofereix als seus clients, un servei d'assistència tècnica tant en mecànica industrial, com d'elèctrica i programació, amb una alta qualificació professional i una experiència contrastada.

Amb un tracte més proper i directe amb els seus clients, formem una relació de col.laboració constant i sempre en evolució per millorar els sistemes productius i les seves incidències.

El servei d'atenció s'adapta en funció de les necessitats de cada client i el seu sistema productiu.

Telefònicament, On-line, o bé, en persona, resolem dubtes, urgències i ajudem a mantenir les màquines dels clients en perfecte estat, evitant parades improductives.

Realitzem check-lists de manteniment preventiu que asseguren una constant als sistemes productius al igual que, també actuem en incidències de correctiu. 

L'equip de suport tècnic també s'encarrega de subministrar les peces de recanvi necessàries per cada màquina, emmagatzemant en les nostres instal.lacions tot allò que el client requereix per evitar parades de llarga durada per culpa del subministrament de les peces i així, poder actuar amb la màxima celeritat.

Contem amb les últimes millores i les tecnologies més desenvolupades, que permeten allargar la vida útil i extreure el màxim rendiment dels equips.